NaNiwa Traditional slipsten, 1000 grit
Se fler bilder »

NaNiwa Traditional slipsten, 1000 grit

NaNiwa

549:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ta vĂ€l hand om dina knivar med den högkvalitativa slipstenen frĂ„n Niwa. Ju mer du anvĂ€nder dina knivar, desto mer slits de och förlorar sin skĂ€rpa. Det Ă€r lĂ€tt Ă„tgĂ€rdat med en eller flera slipstenar, beroende pĂ„ vilken kniv du ska slipa. I NaNiwas serie Traditional hittar du fem olika typer slipstenar med grovheten; 220, 1000, 1500, 6000 och 8000 grit. Slipstenar graderas efter en sĂ„ kallad gritskala, som enklast förklaras med ”slipkorn per given yta”. Det hĂ€r betyder att ett lĂ„gt tal Ă€r grövre Ă€n ett högt tal. En komplett uppsĂ€ttning av slipstenar innebĂ€r sĂ„ledes att man har: grov, medium och fin. De grova stenarna har en förmĂ„ga att avverka stĂ„l snabbt och anvĂ€nds nĂ€r man grundslipar knivens blad. DĂ€refter kommer mediumstenen som polerar knivbladet och sist avslutas processen med den fina stenen som ger kniven den slutgiltiga skĂ€rpan och finishen. Stenarna i Traditional-serien klarar upp till HRC 62 problemfritt och finns i fĂ€rgerna rosa, brun, gul och vit.
NaNiwa Traditional slipsten, 1000 grit finns i kategorin Slipsten.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken