Spode Christmas Tree tÄrtspade
Se fler bilder »

Spode Christmas Tree tÄrtspade

Spode

349:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

SĂ€tt detaljerna i juldukningen med tĂ„rtspaden i Christmas Tree-serien frĂ„n engelska Spode. TĂ„rtspaden Ă€r tillverkad av rostfritt stĂ„l med porslinshandtag, dekorerat med Spodes ikoniska julgransmotiv. Perfekt för att ge en charmig och traditionell kĂ€nsla pĂ„ bordet nĂ€r det Ă€r dags för juldessert. Det högkvalitativa bladet i rostfritt stĂ„l sĂ€kerstĂ€ller dessutom en lĂ„ng livslĂ€ngd för tĂ„rtspaden och lĂ„ter dig enkelt och bekvĂ€mt servera godsakerna till dina gĂ€ster. Spode Christmas Tree-serien skapades sĂ„ tidigt som 1938 och Ă€r idag en naturlig del av julen i hem över hela vĂ€rlden. Det vackra motivet visar en julgran fylld med pynt och presenter – perfekt för att ge julen en nostalgisk kĂ€nsla med plats för bĂ„de klassiska traditioner och nya minnen ihop med de du tycker om allra mest.
Spode Christmas Tree tÄrtspade finns i kategorin TÄrtspade.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken