Mareld StekhÀll och brÀnnare 58 cm
Se fler bilder »

Mareld StekhÀll och brÀnnare 58 cm

Mareld

1 990:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Detta kompletta set frÄn Mareld, som inkluderar en brÀnnare, ben och grill, Àr det perfekta tillskottet till din uteplats eller nÀr du Àr pÄ vÀg ut i det fria. Stekpannan erbjuder det bÀsta av tvÄ vÀrldar - placera den pÄ den medföljande brÀnnaren och laga mat i lugn och ro pÄ uteplatsen. Eller montera den pÄ de tre medföljande korta benen i rostfritt stÄl och tillaga direkt över öppen eld. Oavsett vilket alternativ du vÀljer Àr det ett otroligt bekvÀmt sÀtt att laga mat utomhus. Setet finns i tvÄ modeller, dÀr du antingen kan vÀlja mellan den mindre modellen, som har en grillplatta med en diameter pÄ 58 centimeter med en tvÄringsbrÀnnare och ett stativ. Denna mindre modell Àr idealisk för de flesta evenemang och har kapacitet att laga mat för 6-8 personer. Den totala effekten frÄn de tvÄ ringarna Àr 9,1 kW. Om du vill ha en lite större modell Àr den 78 centimeter i diameter större grillplattan ett mer sjÀlvklart val. Den större modellen levereras komplett med en tre-ringsbrÀnnare och stativ. Det Àr en modell som Àr idealisk för större sammankomster och har kapacitet att laga mat till 10-12 personer. Den totala effekten för de tre ringarna Àr 17,1 kW. Om du inte behöver anvÀnda hela ytan behöver du inte slÄ pÄ alla ringar, eftersom brÀnnarringarna styrs med separata knappar. Alla Marelds stekhÀllar Àr tillverkade av varmvalsat stÄl av hög kvalitet för exceptionell hÄllbarhet och prestanda. Den emaljerade ytan skyddar mot eventuell rost, samt vid tillagning med vin eller andra sura ingredienser. NÀr grillen inte anvÀnds rekommenderar vi att den förvaras skyddat frÄn regn och fukt. Observera att regulatorn inte ingÄr i satsen utan mÄste köpas separat.
Mareld StekhÀll och brÀnnare 58 cm finns i kategorin Stekplatta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken