Muurikka Pro lÀderförklÀde
Se fler bilder »

Muurikka Pro lÀderförklÀde

Muurikka

845:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Praktiskt förklÀde i buffelskinn frÄn finska Muurikka. FörklÀdet ger ett effektivt skydd mot stÀnk, vÀrme och gnistor. Knyts genom ett mockaband bakom ryggen och har en justerbar nackrem. Ett stilrent, effektivt och sÀkert alternativ för dig som spenderar mycket tid framför grillen.Muurikka har i mÄnga Är tillverkat produkter för utomhusmatlagning av hög kvalitet. Allra mest kÀnda Àr de antagligen för sin klassiska stekhÀll som har funnits pÄ marknaden sedan 70-talet. Muurikka utvecklar sina produkter utifrÄn en tanke om att underlÀtta god matlagning utomhus, antingen för det större sÀllskapet eller för nÄgra fÄ nÀra och kÀra. Bjud pÄ hÀrliga mÄltider vid lÀgerelden i skogen eller under trÀdgÄrdsfesten, och lÄt produkter frÄn Muurikka bli en praktisk och sjÀlvklar del av din matlagning.
Muurikka Pro lÀderförklÀde finns i kategorin FörklÀde.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken