Wilfa XPLODE 1500 Auto blender
Se fler bilder »

Wilfa XPLODE 1500 Auto blender

Wilfa

2 099:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du ha en blender som kan krossa is, mixa smoothies och rengöra sig sjÀlv pÄ ett effektivt sÀtt? DÄ Àr Wilfa Xplode 1500 Auto blender ett utmÀrkt val. Det Àr en kraftfull och mÄngsidig blender som har en stark motor pÄ 1500 W och en stor kanna pÄ 1,8 liter. Du kan vÀlja mellan 25 olika hastighetsinstÀllningar och tre förinstÀllda program för att fÄ bÀsta möjliga resultat.Wilfa Xplode 1500 Auto blender har fyra högpresterande knivar som Àr speciellt anpassade för att optimalt krossa is och frysta ingredienser. Du kan enkelt tillsÀtta ingredienser under mixningens gÄng genom ett pÄfyllningshÄl i locket. Blendern har ocksÄ ett automatiskt rengöringsprogram som gör det snabbt och smidigt att rengöra den efter anvÀndning med en knapptryckning. Du kan Àven ta loss knivenheten och rengöra alla delar separat.Wilfa Xplode 1500 Auto blender Àr kompatibel med Wilfa Xplode 2GO flaska, som Àr perfekt för dig som vill ta med din smoothie pÄ vÀgen. Du fÀster 2GO flaskan direkt pÄ din blender och mixar din smoothie i den. Sedan Àr det bara att byta lock och njuta av din nÀringsrika dryck. 2GO flaskan har ett praktiskt handtag som gör den lÀtt att bÀra med sig.Wilfa Xplode 1500 Auto blender Àr en premiumprodukt som har fem Ärs garanti frÄn den dag du köper den. Det Àr en investering i din hÀlsa och ditt vÀlbefinnande. BestÀll din Wilfa Xplode 1500 Auto blender idag och upplev skillnaden!
Wilfa XPLODE 1500 Auto blender finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken