Arabia ABC Mumin mugg 0,4 liter, L
Se fler bilder »

Arabia ABC Mumin mugg 0,4 liter, L

Arabia

249:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

ABC Mumin mugg 0,4 liter Ă€r en vacker och praktisk mugg som passar perfekt för alla som Ă€lskar Mumin. Muggen har ett stort handtag som gör den lĂ€tt att hĂ„lla och en rymlig volym pĂ„ 0,4 liter som rymmer mycket dryck. Muggen finns med olika mönster och bokstĂ€ver tillsammans med en scen frĂ„n Tove Janssons serie “Den farliga vintern”, dĂ€r Mumintrollen trĂ€ffar idrottsentusiasten Herr Brisk. Muggen Ă€r en del av ABC-kollektionen frĂ„n Arabia, som syftar till att uppmuntra till lĂ€sning och skrivning med hjĂ€lp av Mumin. Muggen Ă€r tillverkad av högkvalitativt vitroporslin som tĂ„l maskindisk och mikrovĂ„gsugn. Muggen passar som en present för alla Mumin-fans eller för dig sjĂ€lv!
Arabia ABC Mumin mugg 0,4 liter, L finns i kategorin Kopp.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken