Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef Mini
Se fler bilder »

Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef Mini

Brusletto

2 015:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En kockkniv Àr ett mÄngsidigt verktyg och blir lÀtt den mest anvÀnda kniven i köket. Den kan anvÀndas för bÄde grönsaker, benfritt kött och fisk. Den handgjorda kockkniven frÄn norska Brusletto Àr en exklusiv kniv som Àr designad, utvecklad och tillverkad i deras fabrik i Geilo, vilket betyder att den kommer med livstidsgaranti vid normal anvÀndning. Kockkniven kommer i tvÄ storlekar. Den större modellen mÀter 31,5 centimeter med ett blad pÄ 19 centimeter. Den mindre modellen Àr minst lika mÄngsidig som den större och kan anvÀndas till grönsaker eller frukt. Den mindre modellen mÀter 25,5 centimeter med ett blad pÄ 13,5 centimeter. Knivbladen Àr av stÄl och skaften Àr tillverkade av specialbehandlad, fÀrgad och oljad masurbjörk. Hunter Premium-kockkniven kommer garanterat att bevisa sitt vÀrde i köket.
Brusletto Hunter kockkniv Premium Chef Mini finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken