Kähler Tulle vas 22,5 cm, blå
Se fler bilder ¬Ľ

Kähler Tulle vas 22,5 cm, blå

Kähler

592:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Serien Tulle från Kähler är en hyllning till nostalgi och romantik, med handmålade dekorationer som är inspirerade av äldre vaser från Kähler. Vasen har en gräddvit grundfärg och är dekorerad med blå virvlar, med klara penseldrag som bidrar till att ge vasen dess unika uttryck. Den skulpturala siluetten gör vasen till ett litet konstverk i sig själv, som passar perfekt både i sig själv och med blommor i som del av en romantisk och modern inredning.Tulle Emborg var en av de mest talangfulla konstnärerna på den tiden och Tulle-serien är skapad till hennes ära och namn. Ett klassiskt uttryck i en modern kontext, som får extra djup och liv genom den djupa, rika glasyren som härstammar från den gamla Kähler-verkstaden. Dekorationerna ger dig en tydlig känsla av den konstnärliga förståelsen och de intuitiva rörelserna som ger vasen sin speciella och nostalgiska äkthet.
Kähler Tulle vas 22,5 cm, blå finns i kategorin Vas.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken