Victorinox Grand MĂąitre Tournierkniv 8 cm Svart
Se fler bilder »

Victorinox Grand MĂąitre Tournierkniv 8 cm Svart

Victorinox

628:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Tournierkniv med svart skaft, bladlĂ€ngd 8 cm, kommer i en presentask.Bladets lĂ€ngd: 8 cmEn liten smidig formkniv som Ă€ven kallas för fĂ„gelnĂ€bbskniv efter sitt utseende. Kniven Ă€r speciellt framtagen för att vara smidig nĂ€r du gör dekorationer.  Victorinox Grand MaĂŻtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna Ă€r smidda ur ett stycke och man fĂ„r dĂ„ en sömlös övergĂ„ng mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som ocksĂ„ Ă€r ögongodis. Eggen pĂ„ knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen Ă€r lĂ€tta att rengöra och tĂ„l undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen Ă€r Ă€ndĂ„ att de skall handdiskas för en lĂ€ngre livslĂ€ngd.Victorinox Ă€r kĂ€nda för sina schweiziska armĂ©knivar med multifunktion och har sedan starten berikat vĂ€rlden med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stĂ„l.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det Ă„ret, samma Ă„r började man anvĂ€nda sitt vĂ€lkĂ€nda emblem, korset i skölden. NĂ€r man 1921 började anvĂ€nda rostfritt stĂ„l i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansĂ€ttning av Victoria och inox som Ă€r synonymt med rostfritt stĂ„l, pĂ„ franska "acier inoxydable".
Victorinox Grand MĂąitre Tournierkniv 8 cm Svart finns i kategorin Tournierkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken