RAHUA Colorful Glossing Oil Mist 60 ml
Se fler bilder »

RAHUA Colorful Glossing Oil Mist 60 ml

RAHUA

749:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Rahua Color Full Glossing Oil Mist Àr en fÀrgförstÀrkande produkt med salongskvalitet som ljusar upp naturligt och fÀrgbehandlat hÄr. InnehÄller oljor frÄn Rahua, Morete, Sacha Inchi och Blue Tansy Flower som ger liv Ät glanslösa hÄrstrÄn och har fÀrgskyddande egenskaper. Formulerad för daglig anvÀndning dÀr "Less is more". Denna ultranÀrande olja som odlats i regnskogen ger omedelbar glans, spraya och lÄt ditt hÄr ÄterfÄ sin naturliga lyster. Passar alla nyanser av fÀrgbehandlat, blonderat och naturligt fÀrgat hÄr.AnvÀndning:HÄll flaskan 40 cm frÄn hÄret och spraya mellanlÀngderna och ut till topparna. Borsta hÄret för en omedelbar glanseffekt.Applicera ett tunt lager pÄ finare hÄrtyper. AnvÀnd fingertopparna för att massera in produkten i hÄrstrÄna60 mlbr/RAHUA Colorful Glossing Oil Mist 60 ml
RAHUA Colorful Glossing Oil Mist 60 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrolja.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko