Klorane Hair Oil with ORGANIC Tamanu and Monoi 100 ml
Se fler bilder »

Klorane Hair Oil with ORGANIC Tamanu and Monoi 100 ml

Klorane

259:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Protective Oil kombinerar Organic Tamanu och MonoĂŻ de Tahiti för att ta hand om hĂ„ret före, under och efter exponering för solen. Dess naturliga formel* innehĂ„ller endast 14 essentiella ingredienser, inklusive ett komplex av 4 vegetabiliska oljor för att ge nĂ€ring och reparera hĂ„ret. En sommarbehandling för att ge naturligt skydd mot de skadliga effekterna av sol, sand, salt och klor. Ekologiska Tamanu-, Monoi-, Pongamia- och Solrosoljor, rika pĂ„ fettsyror, ger skydd Ă„t hĂ„rfibrerna. NĂ€ring pĂ„ djupet skyddas hĂ„ret frĂ„n uttorkning. Den flytande och sensoriska konsistensen av Protective Oil Ă€r lĂ€tt att applicera tack vare sprayformatet och underlĂ€ttar trassel efter stranden, vilket gör hĂ„ret mjukt, glĂ€nsande och doftande.FördelMed sin berusande doft av Tiare Flower, Organic Tamanu och Monoi Oil kombinerar effektivitet och sensorialitet i en ren, sköljfri och vattenbestĂ€ndig formel. Allt förpackat i en praktisk och ekodesignad spray för en naturlig skyddande vĂ„rd* att ta med överallt!FördelarSkydd: sĂ€kerstĂ€ller en "sköldeffekt"** av hĂ„rfibern genom att bekĂ€mpa sommarens aggressioner (sol, hav, sand, klor) tack vare naturligt skyddande vĂ€xtaktiva ingredienser.- NĂ€rar: tack vare sin kombination av nĂ€rande aktiva ingredienser och naturliga vegetabiliska oljor (MonoĂŻ, Organic Tamanu, Pongamia, Solros), Ă„terfuktar, tĂ€cker och ger nĂ€ring Ă„t skyddande olja för att bekĂ€mpa hĂ„rtorrhet.- Sublim: nĂ€ring och skyddad, hĂ„ret Ă€r lĂ€tt att reda ut, Ă„terfĂ„r mjukhet, smidighet och glans, utan en fet finish eller en klibbig kĂ€nsla.AnvĂ€ndning:ANVÄNDNINGSFREKVENSDagligen (1 till 2 gĂ„nger om dagen)1 . PÅ TORRT HÅRApplicera direkt som en mist i hĂ„ret eller i handen2. PÅ FUKTIG HÅRApplicera som en dimma nĂ€r du lĂ€mnar vattnet100 mlbr/Klorane Hair Oil with ORGANIC Tamanu and Monoi 100 ml
Klorane Hair Oil with ORGANIC Tamanu and Monoi 100 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrolja.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko