Revox PLEX Molecular Hair Oil
Se fler bilder »

Revox PLEX Molecular Hair Oil

Revox

125:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

REVOX B77 PLEX MOLECULAR HAIR OIL Ă€r en innovativ formula som omedelbart förvandlar hĂ„ret och tillför strĂ„lande glans och synlig slĂ€thet. Oljan verkar pĂ„ molekylĂ€r nivĂ„ för att Ă„terstĂ€lla de trasiga hĂ„rbindningarna med hjĂ€lp av Multi-Peptide Complex. Denna produkt Ă€r en allsidig lösning för frissigt, torrt och skadat hĂ„r. Den ger nĂ€ring till hĂ„rstrĂ„na sĂ„ att de Ă„terfĂ„r sin friska och starka struktur. Naturliga oljor i formulan slĂ€tar ut, reder ut och förstĂ€rker glansen i hĂ„ret samtidigt som de reparerar bĂ„de kemiska och mekaniska skador i hĂ„ret. Blandningen av aktiva ingredienser reparerar och hjĂ€lper till att minimera uppkomsten av kluvna toppar.AnvĂ€ndning: Applicera 2–3 droppar i handflatorna och massera in i lĂ€ngderna och topparna i fuktigt hĂ„r, undvik hĂ„rrötterna. Återapplicera en mindre mĂ€ngd i torrt hĂ„r vid behov. Styla hĂ„ret som du önskar.Varning: Individuell intolerans mot nĂ„gon av ingredienserna kan förekomma. Undvik kontakt med ögonen! Om produkten hamnar i ögonen, skölj noggrant med vatten!30 mlbr/Revox PLEX Molecular Hair Oil
Revox PLEX Molecular Hair Oil finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrolja.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko