ghd Chronos Spring Summer Hair Straightener in Cyber Lime
Se fler bilder »

ghd Chronos Spring Summer Hair Straightener in Cyber Lime

ghd

3 799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

DjĂ€rv, energisk och ljus Ă€r attityden som gĂ€ller just nu. Ge dig sjĂ€lvförtroendet att kanalisera bra hĂ„rdagar som ser bra ut pĂ„ bild och i verkligheten med ghd:s fĂ€rgsprakande kollektion. Vi presenterar ghd:s professionella 3X snabbare* HD motion-responsiveℱ styler, ghd chronos; för högupplösta resultat i ett enda drag som varar i 24 timmar**. Finns nu i en begrĂ€nsad utgĂ„va av Cyber Lime med blĂ„ accenter i kornblomma, inklusive en lyxig matchande vĂ€rmetĂ„lig vĂ€ska (vĂ€rde 249kr)ghd:s mest avancerade styler, lĂ€mplig för alla hĂ„rtyper.AnvĂ€ndning:Torr styling: 1. Spraya ghd Bodyguard Heat Protect Spray över hĂ„ret2. Dela in hĂ„ret i 3 cm breda sektioner3. För en slĂ€t och rak look: Placera stylern vid rötterna och glid nedför sektionen. AnvĂ€nd en borste för extra spĂ€nning och slĂ€thet3a). För en vĂ„gig eller lockig look: Placera stylern vid rötterna, rotera 180 och glid nedför sektionen 4. Upprepa i hela hĂ„ret För vĂ„t till torr styling: Börja med ghd helios hĂ„rfön. Det medföljande munstycket ger precisionstorkning för fortsatt styling. Spraya över ghd shiny ever after – final shine spray för en slĂ€t och slĂ€t finish.br/ghd Chronos Spring Summer Hair Straightener in Cyber Lime
ghd Chronos Spring Summer Hair Straightener in Cyber Lime finns i kategorin HÄrvÄrd - VÀrmeverktyg - PlattÄng.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko