Essie Gel Couture Nail Polish 13 ml
Se fler bilder »

Essie Gel Couture Nail Polish 13 ml

Essie

159:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

essie gel couture Àr ett 2-stegssystem som kombinerar fÀrg och topplack. Ett gel-nagellackssystem för hemmabruk som flyttar grÀnserna för lack med lÄng hÄllbarhet - upp till 15 dagars gel-liknande hÄllbarhet*. Formulan innehÄller den nya flex.e-teknologin som motverkar att nagellacket faller av samt tre glansgivande egenskaper för att uppnÄ spegelblank glans.haute to trot Àr ett piggt, bubbelgumsrosa nagellack med blÄ undertoner och extrem hÄllbarhet.gel couture produktfördelar:- Omedelbart spegelblank glans- Fyllig och slÀt yta för att maximera ljusreflektion & glans- HÄllbar barriÀr för att skydda glansen- Exklusiv formula: flex.e. gel-teknologi som förbinder och rör sig med nageln för att motverka att lacket faller av- Vegansk formula - utan ingredienser av animaliskt ursprung.*SjÀlvbedömning, 120 personer, vid applicering av essie high shine gel couture top coat igen pÄ dag 7.AnvÀndning:En gel-manikyr hemma med bara 2 enkla steg:1) LÀgg 2 lager gel couture extremt hÄllbart fÀrgat nagellack.2) LÀgg 1 lager gel couture topplack för spegelblank glans. Topplacket gör att ytan blir jÀmn och skapar en hÄllbar barriÀr som skyddar och gör att fÀrgen hÄller lÀngre. UV-lampa behövs inte.Enkelt att ta bort precis som vanligt nagellack: anvÀndel nagellacksremover med eller utan aceton. Du behöver inte skrapa eller blötlÀgga naglarna.13,5 mlbr/Essie Gel Couture Nail Polish 13 ml
Essie Gel Couture Nail Polish 13 ml finns i kategorin Smink - Naglar - Nagellack.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko