Muvo Coolest Brunette Petite Pair 200 ml
Se fler bilder »

Muvo Coolest Brunette Petite Pair 200 ml

Muvo

189:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Coolest Brunette Shampoo Àr ett pigmenterat schampo som ger kalla bruna nyanser och avlÀgsnar orange och röda toner i naturliga eller fÀrgade mörka hÄr. Schampot neutraliserar varma toner och frÀschar upp hÄrfÀrgen. Det Àr Àven sÀkert att anvÀnda pÄ ljusfÀrgade bruna hÄr för att kyla ner varma toner och hÄlla dem balanserade med den egna hÄrfÀrgen. Coolest Brunette Conditioner Àr ett pigmenterat balsam som bibehÄller de kalla bruna nyanserna. Berikat med extrakt frÄn kÀnguruÀpple som ger fukt och hjÀlper till att skydda hÄret frÄn sol och miljöpÄverkan. De bÄda Àr veganska samt med biologiskt nedbrytbara ingredienser och Ätervinningsbara förpackningar.AnvÀndning:Schampo: Applicera i vÄtt hÄr, massera in och löddra upp. LÄt verka i 1-3 minuter eller för djupare resultat 5-10 minuter. Skölj noggrant ur och upprepa om nödvÀndigt. Tips: SpÀd ut med Totally Naked Shampoo för mildare pigmentering. Balsam: Applicera pÄ nytvÀttat fuktigt hÄr, massera in och lÄt verka i 1-3 minuter. Skölj noggrant ur.2x100 mlbr/Muvo Coolest Brunette Petite Pair 200 ml
Muvo Coolest Brunette Petite Pair 200 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Schampo.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko