Sofia loungestol vit
Se fler bilder »

Sofia loungestol vit

Forms & Objects

4 900:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

En bekvÀm loungestol med en klassisk och tidlös design. Tyget Àr slitstarkt och avtagbart pÄ rygg- och sittkuddarna, och det kan tvÀttas i 40 grader finvÀtt. Armstöden Àr smala men bekvÀma och ger en minimalistisk nordisk stil. Sittkudden Àr specialdesignad med bollfiber och HR-skum för extra god komfort. Loungestolen Àr byggd pÄ en ram av massiv furu och kryssfanér, vilket ger den stabilitet och hÄllbarhet. Ben i svartlackerat stÄl. - Specialdesignad fyllning i rygg- och sitskuddarna för extra komfort och hÄllbarhet. - Avtagbara överdrag för rygg- och sitskuddar. - Stabil och hÄllbar konstruktion av massiv furu och kryssfanér SÄ hÀr Àr kuddarna konstruerade: Sittkudden har en 2-lagers fyllning med ett slitstarkt och flexibelt HR-skum i botten och ovanpÄ detta ett fyllningslager av bollfiber. Bollfiber Àr en fibertyp formad som smÄ bollar, vilket ger en mjuk kÀnsla samtidigt som den behÄller formen. Ryggkudden Àr fylld med bollfiber i kanaler för att hÄlla fördelningen jÀmn och bibehÄlla formen under en lÀngre tid. Besök en Hemtex-butik för att se tygprover!
Sofia loungestol vit finns i kategorin Möbler - Loungestolar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex