Aino ljusdÀmpande gardin svart
Se fler bilder »

Aino ljusdÀmpande gardin svart

hemtex

480:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

Gardinen Àr ljusabsorberande och minskar dagsljuset. De mörkaste fÀrgerna har högst mörklÀggningseffekt medan de ljusare varianterna slÀpper igenom lite mer ljus. Om du vill att det ska vara helt mörkt i rummet rekommenderas att kombinera den ljusabsorberande gardinen med ljustÀta rullgardiner, till exempel i sovrummet. MörklÀggningsgardinen Àr praktisk i arbetsrum och vardagsrum nÀr du vill ha mindre ljus och insyn. Gardinen Àr gjord av ett tjockt tyg som ger ett fint fall. Gardinen har pÄsydda multiband vilket gör att den kan hÀngas pÄ tre olika sÀtt: med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hÀngas direkt pÄ stÄngen med hÀllor. Gardiner med multiband kan anvÀndas pÄ bÄde gardinstÀnger och skenor. Paketet innehÄller 1 gardin.
Aino ljusdÀmpande gardin svart finns i kategorin Gardiner - MörklÀggande gardiner,Gardiner - GardinlÀngder.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex