Le Creuset - Heritage RektangulÀr form 26x19 cm Chambray
Se fler bilder »

Le Creuset - Heritage RektangulÀr form 26x19 cm Chambray

Le Creuset

559:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

RektangulÀr form i stengods frÄn Le Creuset och serien Heritage. Formen har en storlek pÄ 26x19 centimeter och en volym pÄ 2,4 liter. Ugnsformen Àr gjord av stengods som fördelar vÀrmen jÀmnt. Keramiken Àr vÀrmebestÀndig frÄn -23 °C till +260 °C. Stengodsformen Àr glaserad vilket gör den reptÄlig och enkel att rengöra.brbr Dess rektangulÀra form passar till alla slags ingredienser, vilket gör den mycket anvÀndbar i vardagen till bÄde ugnsrostning, bakning, marinering och servering. Den har snÀckformade handtag som gör den enkel och sÀker att greppa och flytta omkring, och de höga sidorna ger dig gott om plats för dina rÀtter.brbr Denna vackra Le Creuset-form kommer i en mÀngd hÀrliga fÀrger, vÀlj den som passar ditt kök och stil bÀst.
Le Creuset - Heritage RektangulÀr form 26x19 cm Chambray finns i kategorin Matlagning - Köksredskap - Ugnsformar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera