Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart
Se fler bilder »

Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart

Sabor

2 499:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Ultimate Airfryer frĂ„n Sabor Ă€r av högsta kvalitet, har en stilren design och tar lite plats. SjĂ€lva friteringsskĂ„len rymmer 5 liter och den Ă€r utrustad med en LCD display. br Med en varmluftsfritös fĂ„r du ett hĂ€lsosammare resultat med minimal mĂ€ngd olja och den snabbt cirkulerande varma luften gör att rĂ€tter och bakverk fĂ„r en krispig stekyta samtidigt som insidan hĂ„lls saftig. br VĂ€lj mellan förinstĂ€llda program eller manuell temperatur och tillagningstid. SkĂ„len kan tas ur för mer grundlig rengöring, handdisk rekommenderas. Se till att din Airfryer Ă€r helt sval nĂ€r du gör detta. brbr -1700W br -LCD-skĂ€rm med beröring br -Temperaturkontroll 80-200°C br -Drop-easy belagd korg, bakform och pizza / pajform br -Recept i anvĂ€ndarhandboken. brbr Sabors köksserie Ă€r en investering till ditt kök som du kan nyttja hela livet, den möter en standard likvĂ€rdig till vad den professionella kocken söker. Sabor tillverkar sina produkter i industrikvalitetsstĂ„l, hĂ€rdat glas och gjutjĂ€rn – material som hör till toppskiktet nĂ€r det kommer till matlagning och köksredskap pĂ„ grund av deras hĂ„llbarhet och goda egenskaper att leda samt behĂ„lla vĂ€rme.
Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera