Zwilling Z-Cut minirivjärn, 16 cm, Grå
Se fler bilder ¬Ľ

Zwilling Z-Cut minirivjärn, 16 cm, Grå

Zwilling

67:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ett minirivjärn ur Zwillings Z-Cut-serien som kommer väl till hands i köket trots den lilla storleken. Det praktiska rivjärnet är nämligen en liten allrounder som gör det dagliga köksarbetet mycket enklare. Detta beror på att det är format från vår mångåriga expertis inom kniv- och skärteknik. Tack vare den speciella designen på dess patenterade ZWILLING Z-Cut-blad kan du enkelt riva wasabi, vitlök, choklad, hård ost eller nötter. Eftersom du kan riva i båda riktningarna arbetar du effektivt och är klar snabbare med mindre ansträngning.Rivjärnet är platt, vilket innebär att den kan användas överallt där ingredienserna behövs: direkt på en tallrik, i en skål eller över en dessert. Handtaget är av plast och har ett bekvämt grepp. Den minimala designen - skapad av milanbaserade designduon Matteo Thun & Antonio Rodriguez - är tidlös och sofistikerad. Rivjärnen är diskmaskinssäker och därför lätt att rengöra.
Zwilling Z-Cut minirivjärn, 16 cm, Grå finns i kategorin Rivjärn.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken