Yaxell Ran grönsakshacka 16,5 cm
Se fler bilder »

Yaxell Ran grönsakshacka 16,5 cm

Yaxell

2 319:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Yaxell Ran grönsakshacka Àr en högkvalitativ och vacker kniv som Àr speciellt utformad för att skÀra grönsaker pÄ ett effektivt och precist sÀtt. Denna kniv har ett blad av VG-10-stÄl som Àr omgivet av 69 lager av damaskusstÄl, vilket ger den en unik och slitstark yta. Bladet Àr 16,5 cm lÄngt och har en hÄrdhet pÄ ca 58 HRC, vilket innebÀr att det behÄller sin skÀrpa lÀnge. Handtaget Àr gjort av micarta, ett material som bestÄr av harts och tyg, vilket ger kniven ett rustikt och modernt utseende. Handtaget Àr ocksÄ ergonomiskt utformat för att ge ett bra grepp och balans. I Ànden pÄ kniven sitter en rostfri knapp som ser till att den extremt vassa kniven Àr vÀlbalanserad. Kniven levereras i en elegant trÀlÄda som skyddar den frÄn damm och repor. Yaxell Ran grönsakshacka Àr en kniv som kombinerar traditionellt japanskt hantverk med modern design, och som passar perfekt för dig som vill ha en högpresterande och stilfull kniv i ditt kök.
Yaxell Ran grönsakshacka 16,5 cm finns i kategorin Grönsakshackare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken