Peugeot Tahiti salt- och pepparset 18 cm, night & azur
Se fler bilder ¬Ľ

Peugeot Tahiti salt- och pepparset 18 cm, night & azur

Peugeot

1 796:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ge dukningen en touch av elegans med Tahihi Elements salt- och pepparset från Peugeot. I setet ingår två kvarnar med en klassisk timglasform, i noga utvalda samtida färger som skapar en modern och lugnande atmosfär i köket. Den mörkare pepparkvarnen ihop med den ljusare saltkvarnen ger en vacker visuell kontrast och gör det enkelt att se vilken kvarn som är vilken. Kvarnarna i Tahiti-kollektionen är utrustade med Peugeots högkvalitativa stålmekanism med livstidsgaranti, vilket ger dig en malningsupplevelse av högsta klass. Du har även fem års garanti på själva kvarnarna. Pepparkvarnen passar för malning av svart, vit, grön och röd peppar samt korianderfrön (även blandningar med rosépeppar, högst 15% i en pepparblandning). Saltkvarnen är lämplig för malning av torrt salt med kristallstorlek på fyra millimeter eller mindre.
Peugeot Tahiti salt- och pepparset 18 cm, night & azur finns i kategorin Salt - Pepparset.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken