Yaxell Grönsakshacka Zen 16,5 cm
Se fler bilder »

Yaxell Grönsakshacka Zen 16,5 cm

Yaxell

1 999:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Yaxell Zen grönsakshacka Àr en effektiv och vacker kniv som Àr speciellt utformad för att skÀra grönsaker pÄ ett smidigt och precist sÀtt. Denna kniv har ett nÀstan rektangulÀrt blad som gör att du kan skÀra hela vÀgen genom rÄvaran utan att skjuta eller dra kniven. Knivmodellen Àr perfekt nÀr du behöver ha bra kontroll över ditt snitt, exempelvis vid intensivt hackande eller nÀr du vill undvika att skÀra in i roten pÄ en lök eller rotfrukt. Yaxell Zen Àr en prisad knivserie som har vunnit Aftonbladets stora knivtest tre Är i rad. Knivarnas blad bestÄr av 37 lager stÄl. KÀrnan Àr tillverkad av hÄrt VG-10-stÄl och övriga stÄllager av ett mjukare stÄl. Denna uppbyggnad ger knivarna en fantastisk egg i kombination med en extrem styrka och rosttÄlighet. HÄrdhetsgraden Àr 61 HRC. Serien har en mycket unik karaktÀr. Knivbladen har en hamrad yta som Yaxell har valt att bevara pÄ knivarnas övre del. Den nedre delen har polerats, sÄ att de vackra stÄllagren trÀder fram. Som en extra finish Àr alla blad dekorerade med en handstansad logotyp. Knivhandtaget Àr tillverkat av svart micarta, ett material som bestÄr av harts och tyg, vilket ger kniven ett rustikt och modernt utseende. Handtaget Àr fastsatt med hjÀlp av tvÄ kraftiga stÄlnitar. Kniven levereras i en elegant trÀlÄda som skyddar den frÄn damm och repor. Yaxell Zen grönsakshacka 16,5 cm Àr en kniv som kombinerar traditionellt japanskt hantverk med modern design, och som passar perfekt för dig som vill ha en högpresterande och stilfull kniv i ditt kök.
Yaxell Grönsakshacka Zen 16,5 cm finns i kategorin Grönsakshackare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken