Philips 5000 Series stavmixer 500 W
Se fler bilder ¬Ľ

Philips 5000 Series stavmixer 500 W

Philips

1 042:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En kraftfull och mångsidig stavmixerOm du är intresserad av en kraftfull och mångsidig stavmixer som kan hantera alla typer av råvaror, från frukt och grönsaker till nötter och ost, kan du ta en titt på Philips stavmixer. Den här apparaten har en effekt på 500 W och fem hastighetsinställningar samt en turbofunktion för att anpassa bearbetningen efter dina behov. Stavmixern har också en del som gör att du kan blanda soppor, såser och smoothies direkt i kastrullen eller skålen. Stavmixern har en design med lång räckvidd som motverkar stänk och gör det enklare att nå ner i djupa kärl. Stavmixern och delen är lätta att rengöra, eftersom de kan diskas i diskmaskinen. Stavmixern har också ett smart förvaringsbägare som håller ordning i köket.Philips stavmixer är en del av Philips 5000-serien, som består av högkvalitativa och praktiska köksapparater. Den har en svart och silverfärgad design som passar in i alla moderna kök. Stavmixern har ett ergonomiskt grepp som gör den bekväm att hålla i. Stavmixern har också en LED-display som visar hastighetsinställningarna och en on/off-knapp för enkel användning. Om du vill ha en stavmixer som kan hjälpa dig att skapa olika recept och smaker med färska och näringsrika råvaror, är Philips stavmixer ett bra val för dig. Du kan spara plats i köket med den kompakta designen, öka din hälsa och välbefinnande med färska och näringsrika råvaror och få en smidig och enkel användning med stavmixern.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken