WMF My2Go picnicset, blankt stÄl, 8 delar
Se fler bilder »

WMF My2Go picnicset, blankt stÄl, 8 delar

WMF

779:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Det eleganta och praktiska My2Go-besticksetet Ă€r perfekt nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng – ute i naturen eller nĂ€r du ska Ă€ta frukost eller middag pĂ„ jobbet vid skrivbordet och pĂ„ andra stĂ€llen. Alla delar Ă€r noggrant designade och genomtĂ€nkta: varje bestickdel bestĂ„r av en gaffel formad som en "spork" (kombination av sked och gaffel), en rundad kniv för skĂ€rning (och t.ex. bre smör), samt en djup sked som nĂ„r ner i botten av koppen eller skĂ„len. Besticksetet Ă€r tillverkat av rostfritt, högpolerat, glĂ€nsande CromarganÂź 18/10-stĂ„l  av högsta kvalitet. Den medföljande rengöringsduken Ă€r designad för att torka av besticken efter anvĂ€ndning och kan tvĂ€ttas i tvĂ€ttmaskin. Dessutom innehĂ„ller setet ett Ă„teranvĂ€ndbart sugrör med tillhörande rengöringsborste, sĂ„ att du alltid kan njuta av din favoritdryck samtidigt som du bidrar till sĂ€nkt klimatpĂ„verkan.WMF:s My2Go-set i rostfritt CromarganÂź-stĂ„l Ă€r lĂ€tt att rengöra och kan hĂ„lla vĂ€ldigt lĂ€nge med rĂ€tt skötsel. Setet Ă€r smakneutralt, syrabestĂ€ndigt och tĂ„l diskmaskin. PĂ„sen den Ă€r förpackad i Ă€r gjord av 100% Ă„tervunnen plast.
WMF My2Go picnicset, blankt stÄl, 8 delar finns i kategorin Bestickset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken