Steba KBM42 miniugn 42 liter, svart
Se fler bilder »

Steba KBM42 miniugn 42 liter, svart

Steba

2 458:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

KBM42 miniugn Ă€r tillverkad av det vĂ€lkĂ€nda tyska mĂ€rket Steba. Ugnen mĂ€ter 46,5 x 57 x 33 centimeter, en kompakt storlek som smĂ€lter in i alla typer av kök. Den imponerande kapaciteten pĂ„ 42 liter ger dig dessutom gott om plats för att utforska mĂ„nga olika kulinariska möjligheter. KBM42 lĂ€gger kontrollen i dina hĂ€nder, med intuitiva vridknappar som gör det enkelt att justera tid, temperatur och programval. En anvĂ€ndarvĂ€nlig design som Ă€r en fröjd att anvĂ€nda sĂ„vĂ€l för nybörjaren som för den erfarna kocken.Miniugnen Ă€r utrustad med ett rotisserie, som lĂ„ter dig grilla tvĂ„ kycklingar samtidigt med ett otroligt saftigt resultat. Ugnens över- och undervĂ€rme sĂ€kerstĂ€ller en jĂ€mn tillagning, medan de tre justerbara bricknivĂ„erna ger dig friheten att experimentera med flera olika rĂ€tter samtidigt. Den praktiska timern pĂ„ upp till 90 minuter ger dig kontroll över tillagningstiden, samtidigt som den inbyggda belysningen ger dig visuell inblick i processen. Ugnens insida har dessutom en slitstark non-stick-belĂ€ggning, som sĂ€kerstĂ€ller enkel rengöring och lĂ„ngvarig kvalitet. Den sofistikerade svarta fĂ€rgen ger ugnen en modern touch som passar med alla typer av estetik.LĂ„t oss inte glömma de medföljande tillbehören. Till din ugn medföljer en smulbricka, ett mĂ„ngsidigt galler, en rymlig stekbricka och ett roterande spett – allt du behöver för att kunna laga en hel vĂ€rld av hĂ€rliga rĂ€tter.
Steba KBM42 miniugn 42 liter, svart finns i kategorin Miniugn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken