Wilfa PowerFuel PB2B-1200 blender, mattsvart
Se fler bilder »

Wilfa PowerFuel PB2B-1200 blender, mattsvart

Wilfa

2 309:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Wilfa PowerFuel PB2B-1200 Ă€r en kraftfull höghastighetsblender som snabbt blir din bĂ€sta vĂ€n i köket. Perfekt nĂ€r du med lĂ€tthet vill kunna krossa is, göra smoothies, mixa soppor och sĂ„ser, göra egen barnmat och mycket mer. Blendern krossar enkelt nötter, frön, bönor och andra hĂ„rda ingredienser, sĂ„ att du kan anvĂ€nda den för att göra nötsmör och nötmjölk. Ett oumbĂ€rligt redskap i köket för dig som siktar pĂ„ en enkel och hĂ€lsosam livsstil för hela familjen. Blendern har tre förinstĂ€llda program: varm soppa, iskall smoothie eller hĂ€lsosam grönsaksdryck. Den har en kraftfull motor pĂ„ 1200 watt och fyra knivar i solitt rostfritt stĂ„l som gĂ„r hela 22000 varv i minuten pĂ„ den högsta hastigheten. Den har ingen vĂ€rmeplatta, men genom det höga varvantalet vĂ€rmer blendern upp innehĂ„llet nĂ€r du kör pĂ„ full hastighet. Det tar dĂ„ 7-8 minuter att nĂ„ en temperatur pĂ„ 100°C. Blendern kan köras i hela 10 minuter pĂ„ full hastighet, vilket Ă€r betydligt lĂ€ngre Ă€n de flesta andra blenders avsedda för hemmabruk. Med den medföljande tampern kan du inte bara röra runt i kannan. Den har nĂ€mligen en inbyggd termometer, sĂ„ att du snabbt kan mĂ€ta temperaturen för att ha full kontroll nĂ€r du förbereder varma drycker eller mixar barnmat i blendern. Mixerkannan i tritan Ă€r betydligt lĂ€ttare Ă€n en kanna i glas. Det stabila gummihandtaget ger dig ett bra grepp, sĂ„ att kannan blir enkel att lyfta och hantera Ă€ven nĂ€r den Ă€r full. Du har tio Ă„rs motorgaranti pĂ„ din blender, sĂ„ att du kan vara sĂ€ker pĂ„ att den stĂ„r pall för kökets och vardagens utmanande uppgifter. Wilfa PowerFuel PB2B-1200 rekommenderas av M3, som gav den fem av fem poĂ€ng i ett blendertest 2021. De skriver: ”Wilfa PowerFuel Ă€r en kompetent blender som Ă€r busenkel bĂ„de att anvĂ€nda och rengöra. StĂ„r stadigt pĂ„ underlaget och tack vare möjligheten att köra i hela 10 minuter med full hastighet gĂ„r det Ă€ven att vĂ€rma upp innehĂ„llet i kannan.”
Wilfa PowerFuel PB2B-1200 blender, mattsvart finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken