Georg Jensen Sky dricksflaska med stÄlkork, 50 cl, grön
Se fler bilder »

Georg Jensen Sky dricksflaska med stÄlkork, 50 cl, grön

Georg Jensen

309:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En minimalistisk och assymetrisk vattenflaska för vardagligt bruk som blandar funktion med estetik, designad av Aurélien Barbry. Finns en variant i stÄl, och övriga i tritanplast med olika milda fÀrger. BÄda varianterna Àr stöttÄliga. TÄl diskmaskin om korken skruvas loss med bÀröglan. Sky dricksflaska i stÄl: Med en organisk form i rostfritt stÄl, och bÀrögla i kalvskinn för att bÀra och fÀsta locket i sÄ att du inte tappar bort den, Àr den bekvÀm att hÄlla i. Tack vare stÄlet hÄller sig innehÄllet kallt lÀngre, dÀremot Àr flaskan mindre lÀmplig för varm dryck eftersom stÄlet snabbt blir varmt att hÄlla i. Sky dricksflaska i tritanplast: med BPA-fri tritanplast en organisk form Àr den lÀtt att hÄlla i. För att inte tappa bort locket i rostfritt stÄl Àr den kopplat till remmen som Àven fungerar som en bÀrögla. Finns i flera olika stilrena fÀrger att vÀlja mellan.
Georg Jensen Sky dricksflaska med stÄlkork, 50 cl, grön finns i kategorin Vattenflaska.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken