Vargen & Thor Kito Àtpinnar 4 par, onyx
Se fler bilder »

Vargen & Thor Kito Àtpinnar 4 par, onyx

Vargen & Thor

395:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kito Àtpinnar frÄn svenska Vargen & Thor Àr det ultimata valet för dig som vill addera stil och elegans till din matupplevelse. Pinnarna finns i flera olika modeller, sÄ att du kan hitta den perfekta stilen som passar din personlighet och dina preferenser. Oavsett om det gÀller takeaway eller dina egna kreationer, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren ÀtpinneanvÀndare, Àr dessa Àtpinnar ett elegant val.Varje set innehÄller fyra par Àtpinnar (totalt Ätta Àtpinnar) och en ÀtpinnehÄllare i matchande fÀrg. Pinnarna Àr tillverkade av rostfritt stÄl och har en lÀngd pÄ 23 cm. Observera att för diskmaskinssÀker anvÀndning rekommenderas en maximal temperatur pÄ 50 grader Celsius för att besticken ska behÄlla sin ursprungliga glans och fÀrg.
Vargen & Thor Kito Ă€tpinnar 4 par, onyx finns i kategorin Ätpinnar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken