Stelton To Go Click termosmugg 0,2 liter, Moomin skiing
Se fler bilder »

Stelton To Go Click termosmugg 0,2 liter, Moomin skiing

Stelton

399:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

To Go Click termosmugg frÄn Stelton har en praktisk design med klicklock som passar perfekt i bilen, pÄ promenader med familjen och vid andra tillfÀllen nÀr du Àr pÄ sprÄng. Den gÄr att dricka ur frÄn alla hÄll, kan enkelt öppnas och stÀngas med en hand och har en termosfunktion som passar för bÄde varma och kalla drycker. Ett bra val nÀr du vill underlÀtta vardagen och minska pÄ engÄngsförpackningar och smÄköp.Moomin skiing-kollektionen Àr skapad med inspiration frÄn serieboken Mumins vintergömstÀlle frÄn 1955. I den fÄr vi följa hur mumintrollen hoppar över sin Ärliga dvala och beger sig ut pÄ Àventyr i Mumindalens snötÀckta vinterlandskap. De trÀffar dÀr den hurtiga idrottsinstruktören herr Brisk, som med stor entusiasm försöker lÀra dem om skidÄkning och andra vintersporter: "Böj dina knÀn! Slappna av! Var sjÀlvförsörjande!".
Stelton To Go Click termosmugg 0,2 liter, Moomin skiing finns i kategorin Termosmugg.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken