Victorinox Grand MĂąitre Skalkniv 8 cm
Se fler bilder »

Victorinox Grand MĂąitre Skalkniv 8 cm

Victorinox

995:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Skalkniv med svart skaft, bladlÀngd 8 cm, levereras i presentask.Bladets lÀngd: 8 cmEn sobert utformad liten kniv som kan anvÀndas för att skÀra grönsaker eller liknande. Smidig att komma Ät med, nÀr du skÀr eller skalar frukt och grönsaker.En bra skalkniv Àr en av 3-4 knivar som behövs i ett ordinÀrt hushÄllskök.Skalknivar Àr benÀmningen pÄ en grupp smÄ vassa knivar anpassade för kökets finlir, sÄ som att skala och skÀra lök, grönsaker och frukt. BladlÀngden brukar variera frÄn 6 till 12 cm och bladens utseende skiftar allt frÄn raka trubbiga till böjda spetsiga och allt dÀremellan och lite till.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna Àr smidda ur ett stycke och man fÄr dÄ en sömlös övergÄng mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som ocksÄ Àr ögongodis. Eggen pÄ knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen Àr lÀtta att rengöra och tÄl undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen Àr ÀndÄ att de skall handdiskas för en lÀngre livslÀngd.Victorinox Àr kÀnda för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat vÀrlden med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stÄl.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det Äret, samma Är började man anvÀnda sitt vÀlkÀnda emblem, korset i skölden. NÀr man 1921 började anvÀnda rostfritt stÄl i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansÀttning av Victoria och inox som Àr synonymt med rostfritt stÄl, pÄ franska "acier inoxydable".
Victorinox Grand Mñitre Skalkniv 8 cm finns i kategorin Örtkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken