Stelton Bloom vattenkanna 2 liter, sand
Se fler bilder »

Stelton Bloom vattenkanna 2 liter, sand

Stelton

799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Bloom vattenkanna frÄn Stelton har ett rent och enkelt formsprÄk som gör att den Àr lika praktisk som den Àr dekorativ. Den genomtÀnkta designen fullÀndas av de rena linjerna, dÀr handtag och pip ser ut att gÄ rakt igenom kannan. Kannan har en lÄng och tunn hÀllpip som gör det enkelt att vattna Àven smÄ krukor utan att spilla och som inte droppar. Under till sitter dessutom en liten silikonmatta, sÄ att kannan stÄr stadigt i fönstret eller pÄ bÀnken. Tillverkad av pulverlackerat rostfritt stÄl med matt yta.Vattenkannan Àr formgiven av den tyska designerduon Böttcher & Kayser, som arbetar utifrÄn en tanke om att skapa originella produkter med enkel design, utan överflödiga detaljer. Det Àr den tidlösa tanken, ihop med styrkan i den cylindriska formen, som har inspirerat duon att skapa den hÀr moderna tolkningen av en klassisk vattenkanna. En stilren blinkning till den populÀra termoskannan EM77, en stor och viktig del av Steltons historia.
Stelton Bloom vattenkanna 2 liter, sand finns i kategorin Vattenkanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken