Steba KBM60 miniugn 60 liter, svart
Se fler bilder »

Steba KBM60 miniugn 60 liter, svart

Steba

2 972:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

LÀr kÀnna KBM60, en sofistikerad miniugn frÄn vÀlkÀnda tyska Steba med en rad funktioner som kommer att förhöja din matlagningsupplevelse. Ugnen mÀter 62 x 39 x 52 centimeter och ger dig en stilren design ihop med en imponerande kapacitet pÄ 60 liter. Med KBM60 blir navigeringen en barnlek i köket, med intuitiva vridknappar som ger dig full kontroll över tillagningstid, temperatur och ett brett urval av program. PÄ sÄ vis kan du anpassa instÀllningarna efter dina kulinariska ambitioner, oavsett om du bakar, rostar eller grillar.Miniugnen sÀtter standarden för storleken XXl, vilket inte bara inkluderar mÄtten. Den Àr nÀmligen utustad med vÀrmeisolering pÄ utsidan, vilket inte bara skyddar mot brÀnnskador utan Àven bidrar till minskad energiförbrukning sÄ att du kan laga lÄngkok med gott samvete. Ugnen har Àven ett rotisserie som lÄter dig grilla tvÄ hela kycklingar samtidigt med ett otroligt saftigt resultat. Dessutom sÀkerstÀlls en balanserad och exakt tillagning av bÄde över-, under- och konvektionsvÀrme. Tack vare fyra justerbara bricknivÄer fÄr du plats att laga flera hÀrliga rÀtter samtidigt, sÄ att du kan förbereda stora middagar utan problem.Ugnens timer, som kan stÀllas in upp till 90 minuter, gör det otroligt enkelt att följa matlagningen samtidigt som belysningen pÄ insidan lÄter dig hÄlla visuell koll pÄ resultatet. Insidan av ugnen Àr utrustad med en slitstark non-stick-belÀggning som gör den enkel att rengöra och sÀkerstÀller lÄngvarig kvalitet. Och lÄt oss inte glömma de medföljande tillbehören: smulbricka, galler, stekbricka och roterande spett medföljer sÄ att du har allt du behöver för att utforska en hel vÀrld av matlagningsmöjligheter.
Steba KBM60 miniugn 60 liter, svart finns i kategorin Miniugn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken