StÀdter Springform med platt & formad botten 26 cm
Se fler bilder »

StÀdter Springform med platt & formad botten 26 cm

StÀdter

404:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Utforska glÀdjen med att baka med StÀdters We Love Baking-serie och upptÀck mÄngsidigheten hos deras springform med bÄde plan och gjuten botten. Den silverfÀrgade formen har en diameter pÄ 26 centimeter, en höjd pÄ 7 centimeter och en kapacitet pÄ 3750 milliliter.Springformen ger dig möjlighet att vÀlja mellan en klassisk platt botten och en rörformad botten. Den platta botten Àr perfekt för att baka traditionella kakor och tÄrtor, medan den rörformade botten gör att du kan göra imponerande kreationer som Ànglakaka eller chiffongkaka. Med möjligheten att byta ut bottnarna kan du utforska olika baktekniker och skapa en rad lÀckra godsaker.Formen har en slitstark non-stick-belÀggning som gör det enkelt att ta ut kakan och ger jÀmnt grÀddade kakor. Rengör formen försiktigt med varmt vatten, milt rengöringsmedel och en mjuk trasa. Undvik att anvÀnda slipande svampar eller starka rengöringsmedel. Formen tÄl inte maskindisk och Àr temperaturbestÀndig upp till 250°C.
StÀdter Springform med platt & formad botten 26 cm finns i kategorin Bakform.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken