Satake Kaizen Santoku japansk kockkniv, 18 cm
Se fler bilder »

Satake Kaizen Santoku japansk kockkniv, 18 cm

Satake

1 599:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med kniven Santoku frĂ„n premiumserien Satake Kaizen fĂ„r du en mĂ„ngsidig japansk kockkniv som du kan anvĂ€nda för de allra flesta uppgifter i köket. Den lyxiga kniven har ett tĂ„ligt och elegant blad av damaskusstĂ„l i 67 lager, 66 lager supportstĂ„l och en stabil kĂ€rna av MVS10Cob-stĂ„l. Kniven har en bladlĂ€ngd pĂ„ 18 centimeter och Ă€r totalt 30 centimeter lĂ„ng. Tack vare det vackra skaftet i Ă„ldrat olivtrĂ€ fĂ„r du dessutom ett bekvĂ€mt och ergonomiskt grepp. Du fĂ„r med andra ord en multifunktionell kvalitetskniv som klarar det mesta – en optimal knivupplevelse.Knivarna frĂ„n Satake-serien Kaizen tillverkas i knivarnas huvudstad: Seki City i Japan. Att de högkvalitativa knivarna fĂ„tt heta just Kaizen passar bra, eftersom namnet Kaizen stĂ„r för en konstant strĂ€van mot förbĂ€ttring. Med en Satake Kaizen-kniv fĂ„r du alla grundkriterier som kĂ€nnetecknar en bra kniv: ett bekvĂ€mt grepp, en stilren form och ett slitstarkt och vasst blad.
Satake Kaizen Santoku japansk kockkniv, 18 cm finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken