Smeg Helautomatisk espressomaskin, vit
Se fler bilder »

Smeg Helautomatisk espressomaskin, vit

Smeg

9 995:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En kaffemaskin som ger dig kafékÀnsla hemmaMed Smeg automatiska kaffemaskin kan du göra kaffe och mjölkbaserade drycker med ett knapptryck. Det Àr en automatisk kaffemaskin med ett mjölksystem frÄn Smeg som har en elegant design i 50-talsstil och en matt svart fÀrg. Den har ocksÄ en inbyggd kvarn som maler kaffebönorna precis innan bryggningen, vilket ger ett fÀrskt och aromatiskt kaffe.Du kan vÀlja mellan tre olika malningsgrader, beroende pÄ hur starkt du vill ha ditt kaffe. Du kan ocksÄ justera temperaturen, trycket och mÀngden av vatten och kaffe efter dina önskemÄl. Du kan göra allt frÄn espresso till latte macchiato med denna kaffemaskin, tack vare de fem förinstÀllda programmen som anpassar sig efter olika typer av tillagningar. Du kan ocksÄ göra andra drycker som espresso light, long coffee, americano, espresso macchiato och milk foam genom att trycka pÄ den orangea menyn.Smeg automatiska kaffemaskin har en LED-indikator som visar nÀr maskinen Àr redo att anvÀndas eller nÀr den behöver rengöras. Du kan ocksÄ se vilket program du har valt pÄ den orangea menyn. NÀr du Àr klar kan du anvÀnda Autoclean-programmet för att rengöra kannan snabbt och smidigt.Smeg automatiska kaffemaskin uttrycker den italienska designen, kvaliteten och innovationen som Smeg Àr kÀnd för. Den Àr perfekt för dig som vill göra ditt eget kaffe hemma med en professionell touch. BestÀll din kaffemaskin idag och njut av den bÀsta koppen kaffe varje dag!
Smeg Helautomatisk espressomaskin, vit finns i kategorin Espressomaskin.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken