Wilfa CG2G-260 kaffekvarn, mattsvart
Se fler bilder »

Wilfa CG2G-260 kaffekvarn, mattsvart

Wilfa

749:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Upplev unik kaffemalning med Wilfas nya CG2G-260 kaffekvarn. Denna sofistikerade kaffekvarn förvandlar dina kaffebönor till en förtrollande brygd med lĂ€tthet och precision, som imponerar Ă€ven krĂ€vande kaffeentusiaster. Wilfa CG2G-260 Ă€r det ultimata valet för moderna kaffeĂ€lskare som uppskattar en mĂ„ngsidig kaffekvarn med stor precision. Kvarnen har 12 olika malningsinstĂ€llningar, sĂ„ du kan anpassa malningen efter dina önskemĂ„l – frĂ„n fin espresso till grovt filterkaffe. Med sin kraftfulla motor levererar CG2G-260 en jĂ€mn och effektiv malning, som bevarar kaffets fulla arom och smak, oavsett om du brygger för en enstaka kopp eller flera.Kombinationen av funktionalitet och estetik gör CG2G-260 till ett blickfĂ„ng i alla kök. Den moderna designen med rena linjer och hĂ„llbara material Ă„terspeglar Wilfas engagemang för produkter av hög kvalitet. Den lĂ€ttlĂ€sta malningsskalan och den anvĂ€ndarvĂ€nliga kontrollpanelen gör det enkelt att vĂ€lja malningsgrad och den avtagbara slipenheten och medföljande borste gör rengöringen enkel.Med Wilfa CG2G-260 kaffekvarn kan du göra kaffe i vĂ€rldsklass hemma. Gör din dagliga kopp kaffe till en sensuell upplevelse med denna smarta kvarn, som kombinerar teknik, smak och stil - bestĂ€ll din Wilfa CG2G-260 idag!
Wilfa CG2G-260 kaffekvarn, mattsvart finns i kategorin Kaffekvarn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken