Satake Ångkokare + BambutĂ€nger
Se fler bilder »

Satake Ångkokare + BambutĂ€nger

Satake

379:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Set om Ă„ngkokare och tvĂ„ bambutĂ€nger frĂ„n Satake – perfekt för dig som vill kunna Ă„ngkoka mat enligt asiatisk tradition och en fin present till en matlagare du tycker om. Ångkokaren Ă€r tillverkad av bambu och passar för att laga dumplings, grönsaker, fisk, kött och mycket mer, med ett saftigt och smakrikt resultat. Ångkokaren mĂ€ter 25 centimeter i diameter och har en höjd pĂ„ 15 centimeter. Den passar de flesta kastruller och wokar i samma storlek eller större. Om du vill kan du stapla flera Ă„ngkokare pĂ„ varandra, för att kunna laga mer mat pĂ„ samma gĂ„ng. Ett bra val i köket för dig som vill utforska asiatisk matlagning och laga mat pĂ„ ett enkelt och hĂ€lsosamt sĂ€tt. De tvĂ„ medföljande tĂ€ngerna Ă€r ett mĂ„ste för dig som gĂ€rna lagar asiatiskt. De Ă€r en perfekt kombination med Ă„ngkorgen, eftersom de lĂ„ter dig lĂ€gga i och ta ut maten utan att brĂ€nna dig eller förstöra kĂ€nsliga rĂ€tter som dim sum, grönsaker eller dumplings. TĂ€ngerna Ă€r tillverkade av brĂ€nd bambu, vilket ger dem en vacker naturlig look. Materialvalet gör dessutom att tĂ€ngerna Ă€r lĂ€tta, tĂ„liga och skonsamma mot dina kastruller och stekpannor. TĂ€ngerna har tvĂ„ olika storlekar. Den större tĂ„ngen pĂ„ 30,5 centimeter passar perfekt för att vĂ€nda och lyfta stora rĂ„varor, till exempel kött, fisk eller grönsaker. Den lilla tĂ„ngen mĂ€ter 18 centimeter och Ă€r idealisk för att hantera mindre matbitar, till exempel nudlar, ris eller sushi.
Satake Ångkokare + BambutĂ€nger finns i kategorin Ångkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken