Tefal LOV rund gjutjärnsgryta 7,4 cm/29 cm, beige
Se fler bilder ¬Ľ

Tefal LOV rund gjutjärnsgryta 7,4 cm/29 cm, beige

Tefal

1 699:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med Tefals Lov gjutjärnsgryta kan du laga läckra och hälsosamma måltider för hela familjen. Lov är en miljövänlig och hållbar gjutjärnsgryta som är gjord av 97 % återvunnet järn och har en livstidsgaranti på 20 år. Lov har inga skadliga ämnen som bly eller kadmium i sina färger, så du kan känna dig trygg med vad du serverar. Lov har också en elegant design som passar både på spisen och på bordet. Lov gjutjärnsgryta är perfekt för att laga mat på låg temperatur och få fram de bästa smakerna och aromerna. Grytan har ett speciellt lock som skapar en kondenseffekt som gör att maten blir saftig och mör. Grytan har även en tjock botten som fördelar värmen jämnt och gör att maten inte bränner fast. Du kan använda Lov på alla typer av spisar, inklusive induktion, och även i ugnen upp till 250 grader. Du får också tillgång till en e-bok med inspirerande recept för alla säsonger. Lov gjutjärnsgryta är den ultimata grytan för dig som vill laga god, nyttig och miljövänlig mat. Beställ din Lov gryta idag och upptäck skillnaden!
Tefal LOV rund gjutjärnsgryta 7,4 cm/29 cm, beige finns i kategorin Gjutjärnsgryta.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken