Rörstrand HöganÀs Keramik Daga tallrik 25 cm, horisont
Se fler bilder »

Rörstrand HöganÀs Keramik Daga tallrik 25 cm, horisont

Rörstrand

171:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Visst smakar maten extra gott nÀr den serveras pÄ en tallrik av högsta kvalitet? Den hÀr tallriken i serien HöganÀs Keramik Daga har en minimalistisk och tidlös design och Àr tillverkad av robust stengods som stÄr pall för vardagens utmaningar. En given favorit pÄ middagsbordet som lÄter din mat komma till sin rÀtt och som hÄller generation efter generation. TÄl maskindisk, ugn, frys och mikro.HöganÀs Keramik har Ànda sedan 1909 vÀlkomnat nya formgivare att förvalta och förnya det vackra, högkvalitativa hantverket. Bakom serien HöganÀs Keramik Daga stÄr den hyllade keramikern Alexandra Nilasdotter som har sina rötter i SkÄne, bara ett stenkast frÄn HöganÀs. Hennes tidlösa serie finns i tre modiga men mÀttade fÀrger, inspirerade av Kullabygdens lera, disiga himmel och vackra senapsgula rapsfÀlt.
Rörstrand HöganÀs Keramik Daga tallrik 25 cm, horisont finns i kategorin Tallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken