Rörstrand HöganÀs Keramik Daga djup tallrik 19 cm, sand
Se fler bilder »

Rörstrand HöganÀs Keramik Daga djup tallrik 19 cm, sand

Rörstrand

149:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Visst blir maten extra god nĂ€r den serveras i en tallrik av högsta kvalitet? Den hĂ€r djupa tallriken i serien HöganĂ€s Keramik Daga har en tidlös och minimalistisk design och Ă€r tillverkad av robust stengods som enkelt klarar av vardagens utmaningar. En given favorit pĂ„ middagsbordet som lĂ„ter dina rĂ€tter glĂ€nsa och kan anvĂ€ndas i generationer. TĂ„l maskindisk, ugn, frys och mikro.Ända sedan 1909 har HöganĂ€s Keramik vĂ€lkomnat nya formgivare att förnya och förvalta deras vackra och högkvalitativa hantverk. Serien HöganĂ€s Keramik Daga Ă€r formgiven av Alexandra Nilasdotter, en ung och hyllad formgivare med rötter i SkĂ„ne, bara ett stenkast frĂ„n HöganĂ€s. Serien finns i tre modiga men mĂ€ttade fĂ€rger, inspirerade av Kullabygdens vackra landskap med lera, disiga himlar och senapsgula rapsfĂ€lt.
Rörstrand HöganÀs Keramik Daga djup tallrik 19 cm, sand finns i kategorin Djup tallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken