PotteryJo Daisy Pastatallrik 35 cm Forest
Se fler bilder »

PotteryJo Daisy Pastatallrik 35 cm Forest

PotteryJo

611:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HĂ€r har vi tallriken för dig som vill förgylla din matupplevelse! Med vackert reliefmönster och personlig utformning presenterar PotteryJo keramikserien Daisy. HĂ€r finner vi bland annat denna trevliga pastatallrik i skogsgrön fĂ€rg, som Ă€ven fungerar som serveringsskĂ„l. Med en generös diameter pĂ„ 35 cm blir tallriken snabbt en favorit i ditt hem. Den rustika och tĂ„liga kvaliteten gör att du kan njuta av keramik frĂ„n PotteryJo i mĂ„nga Ă„r. Tillverkningen i Portugal försĂ€krar att tallrikarna produceras med hantverksskicklighet, dĂ„ man har en lĂ„ng tradition av keramiktillverkning i landet. PotteryJo brinner för keramik och inredning! DĂ€rför kan du lita pĂ„ att de gör allt i sin makt för att göra varje mĂ„ltid lite vackrare. Med en bakgrund inom konst, mode och textil blir varje keramikprodukt till ett konstverk. Mat Ă€r konst, och ska dĂ€rför uppskattas som det.  Specifikationer:- FĂ€rg: Forest (grön)- Material: Lergods- Diameter: 35 cm- Höjd: 8 cm- TĂ„l maskindisk.- TĂ„l mikrovĂ„gsugn.   
PotteryJo Daisy Pastatallrik 35 cm Forest finns i kategorin Tallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken