Riedel Mosel Magnum karaff
Se fler bilder »

Riedel Mosel Magnum karaff

Riedel

682:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du servera ditt vin med stil och kvalitet? DÄ behöver du Riedel Karaff Mosel Magnum, den ultimata karaffen för alla vinÀlskare. Detta Àr en elegant och högkvalitativ karaff som Àr skapad för att framhÀva vinets smak och arom. Karaffen har en klassisk form som gör att du kan hÀlla vinet smidigt och utan spill. Karaffen har ocksÄ ett optiskt mönster som ger den en extra glans och lyster. Med Riedel Karaff Mosel Magnum kan du njuta av olika sorters vin, frÄn rött till vitt.Riedel Àr vÀrldens frÀmsta tillverkare av vin- och spritglas och har en lÄng erfarenhet av att skapa glas och karaffer som Àr anpassade till olika drycker. Riedel karaffer Àr tillverkade av kristall och Àr maskintillverkade med hög precision. Karafferna Àr ocksÄ diskmaskinssÀkra och enkla att rengöra. Riedel Karaff Mosel Magnum Àr en del av Riedels maskintillverkade serie som erbjuder olika stilar och former för varje smak och tillfÀlle.BestÀll Riedel Karaff Mosel Magnum idag. Du kommer att Àlska denna karaff och den kommer att göra ditt vin Ànnu godare.
Riedel Mosel Magnum karaff finns i kategorin Karaff.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken