Pulltex Pulltaps Basic vinöppnare, roséguld
Se fler bilder »

Pulltex Pulltaps Basic vinöppnare, roséguld

Pulltex

199:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Nu kan du ta din vinupplevelse till nya höjder - med Pulltaps Basic vinöppnare frÄn Pulltex fÄr du stil och funktionalitet i ett elegant paket. Den praktiska vinöppnaren anvÀnds av sommelierer och servitörer över hela vÀrlden och finns nu i tvÄ eleganta fÀrger, guld och roséguld.Den eleganta vinöppnaren frÄn Pulltex Àr en revolutionerande teknisk innovation, utrustad med en dubbel korkskruv, teflonspiral och nickelplÀterad lyftmekanism. Precision och kontroll Àr nyckeln - inga trasiga korkar eller utspillt vin eftersom den innovativa handtagsdesignen och flaskstödet garanterar att du enkelt kan öppna dina vinflaskor i tvÄ enkla steg och behÄlla full kontroll. Pulltaps Basic vinöppnare Àr ett oumbÀrligt verktyg inom hotell- och restaurangbranschen och för alla vinÀlskare. Oavsett om du Àr en hÀngiven vinentusiast eller vill imponera pÄ dina gÀster, uppfyller Pulltaps Basic vinöppnare dina behov.Pulltaps Basic vinöppnare Àr ocksÄ en perfekt present till födelsedagar, bröllop eller andra festliga tillfÀllen, sÀrskilt tillsammans med en flaska utsökt vin. VÀlj din favoritfÀrg och bestÀll din Pulltaps Basic vinöppnare hos oss idag!
Pulltex Pulltaps Basic vinöppnare, roséguld finns i kategorin Korkskruv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken