Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, berry
Se fler bilder »

Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, berry

Pappelina

1 100:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Otto Berry frÄn Pappelina Àr en stilren plastmatta som passar lika bra ute som inne. Den tar nÀmligen inte skada av att bli blöt, vilket gör att den passar lika bra i hallen och pÄ köksgolvet som ute pÄ terrassen eller balkongen. Ett utmÀrkt tillskott nÀr du letar efter en fÀrgklick till hemmet, samtidigt som du vill bibehÄlla en dÀmpad skandinavisk fÀrgpalett. Mattan Àr dessutom enkel att rengöra och kan tvÀttas för hand eller i maskin vid 30°C utan centrifugering. Precis som alla mattor frÄn Pappelina Àr mattan tillverkad i Sverige pÄ vÀveriet i Dalarna. Tjocklek cirka 5 millimeter.Pappelina grundades 1999 av Lina Rickardsson, som dÄ var 24 Är gammal och precis hade ÄtervÀnt frÄn USA till sin hemort Falun och bestÀmde sig för att satsa pÄ vÀvkonsten. Hon tog sina vÀvda alster under armen, presenterade dem för ÄterförsÀljare och fick bestÀllningar frÄn bÄde Malmö, Stockholm och Göteborg. Hon insÄg dÄ att hon inte skulle hinna vÀva allting sjÀlv och inledde ett samarbete med ett familjeÀgt vÀveri i Dalarna. Resten Àr historia. Idag vÀver Pappelina cirka 100 000 mattor om Äret, sysselsÀtter ett 40-tal personer och sÀljer sina mattor i hela 26 lÀnder.
Pappelina Otto plastmatta 70 x 140 cm, berry finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken