Peugeot Line Reverse uppladdningsbar korkskruv, grÄ
Se fler bilder »

Peugeot Line Reverse uppladdningsbar korkskruv, grÄ

Peugeot

1 138:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Line Reverse korkskruv frÄn Peugeot Àr en perfekt vinöppnare för alla vinÀlskare. Ett elegant och praktiskt tillskott i ditt kök eller vinrum, med en design som Àr bÄde minimalistisk och tidlös. Till vinöppnaren medföljer Àven en folieskÀrare, i samma snygga design.Vinöppnaren har en patenterad teknologi som gör att den kan bÄde vrida om korken och avlÀgsna den utan att korken gÄr sönder eller att vin skvÀtter. Den Àr uppladdningsbar, sÄ att du kan anvÀnda den utan att behöva tÀnka pÄ att byta batteri. En full laddning rÀcker till hela 90 flasköppningar.SÄ anvÀnder du Line Reverse korkskruv:1. SkÀr av folien pÄ flaskhalsen med folieskÀraren.2. Placera korkskruven över flaskhalsen och lÄt vinöppnaren skruva upp korken.3. Ta bort vinöppnaren frÄn flaskan och vrid den 90 grader sÄ att korkskruven skruvar ut korken i din hand.
Peugeot Line Reverse uppladdningsbar korkskruv, grÄ finns i kategorin Korkskruv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken