Sievert HetluftsbrÀnnare för Powerjet
Se fler bilder »

Sievert HetluftsbrÀnnare för Powerjet

Sievert

849:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Den hÀr hetluftsbrÀnnaren för Powerjet kommer vÀl till pass nÀr du behöver hetluft för griljering eller karamellisering. Munstycket hÄller nÀmligen tillbaka gasflamman och skapar istÀllet en ström av hetluft, vilket ger en lÀgre temperatur Àn vad gasbrÀnnare normalt sett gör. HetluftsbrÀnnaren och Powerjet blir tillsammans ett oslagbart kit. DÄ kan du bÄde tillaga dina kulinariska godbitar pÄ hög och lÄg effekt. Med hetluftsbrÀnnarmunstycket Àr det lÄg- och utan Àr det hög effekt. Perfekt att skifta mellan middagens olika rÀtter. Kanske sotar du förrÀttens grönsaker med Powerjet för att sedan lagom till desserten addera munstycket och karamellisera ytan pÄ din crÚme brûlée och fÄ till det ljuvliga knÀcktÀcket.VÀnligen notera att Powerjet köps till separat.
Sievert HetluftsbrÀnnare för Powerjet finns i kategorin GasolbrÀnnare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken