Ooni Karu 12G pizzaugn
Se fler bilder »

Ooni Karu 12G pizzaugn

Ooni

5 499:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ooni Karu 12G Àr en bÀrbar pizzaugn som lÄter dig laga fantastiska pizzor pÄ nÄgra minuter. Den har en 33,5 cm bakplatta som kan nÄ upp till 510°C  i maxtemperatur. Du kan elda med kol, ved eller gas (adapter sÀljs separat) för att fÄ den perfekta smaken och vÀrmen. Ooni Karu 12G har en isolerad borosilikatglasdörr som ger dig en tydlig vy av din pizza utan att slÀppa ut vÀrme. Den har ocksÄ en rostfri stÄlfinish som Àr tÄlig och lÀtt att rengöra. Ooni Karu 12G Àr den ultimata pizzaugnen för din trÀdgÄrd, balkong eller campingplats.Har en isolerad borosilikatglasdörr med ClearView-teknologi som förhindrar sot och aska pÄ glaset
Ooni Karu 12G pizzaugn finns i kategorin Pizzaugn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken