Pappelina Poppy plastmatta 70 x 250 cm, black
Se fler bilder »

Pappelina Poppy plastmatta 70 x 250 cm, black

Pappelina

2 087:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Pappelina Poppy Àr en stilren plastmatta som passar lika bra inne som ute. Den tÄl nÀmligen att bli blöt, vilket gör att du kan placera den bÄde i hallen, köket eller barnrummet och ute pÄ balkongen eller terrassen. Tack vare den dÀmpade skandinaviska fÀrgpaletten Àr Poppy-mattan ett utmÀrkt val nÀr du vill tillföra fÀrg i hemmet men samtidigt strÀvar efter en klassisk och tidlös kÀnsla i din inredning. Mattan Àr dessutom enkel att rengöra och kan tvÀttas för hand eller i maskin vid 30°C utan centrifugering. Samtliga mattor frÄn Pappelina tillverkas i Sverige pÄ företagets vÀveri i Dalarna. Tjocklek cirka 5 millimeter.Mattföretaget Pappelina startades Är 1999 av Lina Rickardsson, som 24 Är gammal kom tillbaka frÄn USA till hemstaden Falun och bestÀmde sig för att satsa hundra procent pÄ vÀvkonsten. Hon presenterade sina hemvÀvda alster för olika leverantörer, vilket ledde till att hon fick bestÀllningar frÄn butiker i bÄde Göteborg, Malmö och Stockholm. Det fick henne att inse att hon omöjligt skulle hinna med att vÀva allting sjÀlv. Hon inledde ett samarbete med ett litet familjeÀgt vÀveri i Dalarna, som dÄ hade tre anstÀllda. Resten Àr historia. Idag vÀver Pappelina ungefÀr 100 000 mattor om Äret, sysselsÀtter ett 40-tal personer och sÀljer sina mattor i hela 26 av vÀrldens lÀnder.
Pappelina Poppy plastmatta 70 x 250 cm, black finns i kategorin Matta.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken