OBH Nordica Mix & Move Blender 2 x 0,6 liter, 300 W
Se fler bilder »

OBH Nordica Mix & Move Blender 2 x 0,6 liter, 300 W

OBH Nordica

519:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med OBH Nordica Mix & Move Blender kan du skapa lÀckra och nyttiga drycker pÄ nolltid. Denna mixer Àr idealisk för att göra smoothies, milkshakes, dressingar och mycket mer med en enkel knapptryckning. Du kan anvÀnda den för att mixa bÄde mjuka och hÄrda ingredienser till en slÀt konsistens. Det bÀsta med denna mixer Àr att den levereras med tvÄ 0,6-litersflaskor som du kan ta med dig överallt. Du kan blanda din dryck direkt i flaskan och sedan sÀtta pÄ locket och gÄ. Det Àr idealiskt för dig som har ett aktivt liv och vill njuta av dina favoritdrycker var du Àn Àr. OBH Nordica Mix & Move Blender har en kraftfull motor som ger dig snabba och effektiva resultat. Den har ocksÄ ett elegant och praktiskt design som passar i alla kök. Flaskorna och locken Àr diskmaskinssÀkra, sÄ du slipper krÄngla med rengöringen. Om du vill ha en mÄngsidig och anvÀndbar mixer som ger dig smakrika och hÀlsosamma drycker, Àr OBH Nordica Mix & Move Blender det rÀtta valet för dig
OBH Nordica Mix & Move Blender 2 x 0,6 liter, 300 W finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken